Verzekeringen - Kroon Financieel Adviesbureau

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Verzekeringen

Diensten


Een ongemak komt altijd ongelegen, daarom is het prettig als u goed verzekerd bent. Maar er zijn zoveel verschillende verzekeringsproducten en - aanbieders, dat het best lastig is om uit te zoeken welke verzekering het best bij uw situatie en budget past...
Ons kantoor beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in de verzekeringsbranche en adviseert op het gebied van alle mogelijke soorten verzekeringen. Wij zoeken graag voor onze cliënten uit welke verzekeringen nodig zijn en waar deze het beste ondergebracht kunnen worden.

Indien u al één of meer verzekeringen heeft lopen, gaan wij graag voor u na of het mogelijk is om een betere en/of voordeliger polis af te sluiten. Hierbij brengen wij in kaart welke van uw huidige verzekeringen nog voldoen en welke om aanpassing vragen. In sommige gevallen blijkt een risico onvoldoende of helemaal niet gedekt, in andere blijkt een dekking juist overbodig te zijn. Tevens maken wij voor u een vergelijking tussen de verschillende aanbieders.
Bij een eventuele overstap naar aanleiding van ons voorstel hoeft u zelf weinig te doen en regelen wij de overgang van uw oude naar uw nieuwe verzekering(en).

Vragen?
Wilt u een afspraak maken voor een persoonlijk advies? Bel dan 070-3193130.
Het is ook mogelijk meteen een offerte aan te vragen via een e-mailformulier.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu