Vaste tarieven - Kroon Financieel Adviesbureau

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Vaste tarieven

Tarieven


Transparante tarieven
Financieel advies is niet gratis. Sinds 1 april 2009 zijn financieel adviseurs in Nederland volledig transparant over de provisie die op het door hun geadviseerde product wordt verkregen. De Nederlandse overheid heeft meer recentelijk besloten dat intermediairs geen provisies meer mogen ontvangen van banken of verzekeraars voor zogeheten ‘complexe producten’. Dit heeft tot gevolg dat deze financiële producten voor u als klant goedkoper worden en dat u met uw financiële adviseur rechtstreeks afspraken maakt over de beloning (in de vorm van vaste- of uurtarieven).

John H.Kroon Financieel Adviesbureau rekent verschillende tarieven voor:

  • financieel advies,

  • algemene administratieve werkzaamheden,

  • eenvoudige administratieve werkzaamheden,

  • bemiddeling en beheer.


Ons kantoor werkt op basis van een uurtarief (standaard € 125,--) of op basis van een vooraf overeengekomen vast tarief, dat voorafgaand aan het advies inzichtelijk wordt gemaakt en vastgelegd in een opdracht tot dienstverlening.  
Meer informatie over de vaste tarieven voor complexe produkten staat in het dienstverleningsdocument,. Hierin is precies vastgelegd welke beloningsvormen door ons kantoor hiervoor gehanteerd worden.

Wilt u regelmatig, zonder extra kosten, een beroep kunnen doen op onze financiële expertise op het gebied van complexe producten?
Dan is ons serviceabonnement iets voor u.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu