Schade auto - Kroon Financieel Adviesbureau

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Schade auto

Klantenservice > Schade melden


Wat te doen bij schade
Op uw groene kaart staat een alarmnummer, dat u kunt bellen in geval van schade. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor ondersteuning.
Zorg dat er altijd een Europees Schade Aangifte Formulier in uw voertuig aanwezig is. U kunt dit formulier hier downloaden of ons vragen u een exemplaar toe te zenden. Bij autoschade vult u dit formulier zo volledig mogelijk in, voorzien van een handtekening van alle betrokken partijen.
Het volledig ingevulde en ondertekende formulier dient u naar ons toe te sturen. Dit kan uiteraard per post, maar ook als bijlage bij het onderstaande e-mailformulier.
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.


E-mailformulier schademelding
Voor schademeldingen kunt u ook gebruik maken van het onderstaande e-mail formulier. Wij zorgen dan voor een spoedige afhandeling. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden gemerkt met een * dienen altijd te worden ingevuld. Indien van toepassing kunt u bijlagen toevoegen als Word-, PDF- of jpeg-bestand (let op: totaal maximaal 10 MB).Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu