Over ons - Kroon Financieel Adviesbureau

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Over ons

Wij zijn uw privé-adres voor al uw financiële diensten, al sinds 1991.
Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor u en maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis daarvan onderzoeken wij uitgebreid wat voor u de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij garanderen u dat wij aan deze vereisten voldoen. Ons kantoor onderschrijft de Integriteitscode en de Code Onafhankelijk Advies.
Wij hebben de 'Belofte Financiële Sector' afgelegd, waarin wij formeel verklaren dat u kunt vertrouwen op onze integriteit en onze onafhankelijkheid. Dat wij onze advisering altijd zullen laten leiden door uw belang en dat wij tevens volledig vrij zijn in onze advisering.
Ons vakgebied kent bovendien een verplichting tot Permanente Educatie (PE). Wij zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien. Uiteraard zijn wij ook aangesloten bij het klachteninstituut Kifid.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. Dit begint vanaf het aangaan van de dienst. Wij onderzoeken welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft. Daar houdt onze zorgtaak echter niet op. Ook op het moment dat u daadwerkelijk een beroep moet doen op de door u afgesloten dienst, behartigen wij uw belangen bij de verzekeraar of andere financiële instelling.

Wat doen wij nog meer voor u?
• Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
• Bij schade verzorgen wij voor u een vlotte en adequate schadeafwikkeling.
• Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
• Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren.
• Wij geven u persoonlijk aandacht. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer.

Kortom: bij ons bent u op het juiste adres voor al uw financiële zaken.
Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn, biedt onze website u de mogelijkheid om u te oriënteren op onze diensten en de door ons geboden producten. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden bij het nemen van de juiste beslissingen.

(Mocht u echter via deze website rechtstreeks een financieel product afsluiten bij een aanbieder, weet dan dat er in dat geval van zo'n advies géén sprake is.)

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu