Kwaliteit - Kroon Financieel Adviesbureau

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Kwaliteit


Waarom een onafhankelijk adviseur inschakelen?
Op internet vindt u talloze mogelijkheden om premies te berekenen, en verzekeringen en andere financiële producten te vergelijken. Hiervoor heeft u onze website dus niet nodig. Mocht u echter door alle bomen het bos niet meer zien, of weet u niet zeker of uw beslissing de juiste is, neem dan gerust contact met ons op. Niet alleen voor een persoonlijk en volledig op uw wensen afgestemd advies, maar ook om er zeker van te zijn dat u door een deskundige begeleid wordt, wanneer u daadwerkelijk een beroep moet doen op uw verzekering of ander financieel product.

Wat maak ons adviesbureau voor u de juiste intermediar?
John H. Kroon Financieel Adviesbureau is een zelfstandige en onafhankelijke intermediar, wat betekent dat wij op geen enkele wijze in financiële of juridische zin verbonden zijn aan een verzekeraar, (effecten) bank, vermogensbeheerder of andere financiële instelling. Wij hanteren transparante tarieven, waarin u van tevoren inzicht heeft en die schriftelijk worden vastgelegd. Wij garanderen dat onze dienstverlening een hoogwaardig kwaliteitsniveau heeft en wij onze vakkennis up-to-date houden.
Bij ons staat professionaliteit, deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid voorop. Wij kiezen ervoor om ons kwalitatief te onderscheiden in onze dienstverlening naar de consument en wij gaan verder dan de wettelijke vereisten met betrekking tot de kennis en deskundigheid, nodig om u kwaliteit te bieden in ons persoonlijke financieel advies. Onze kennis en kunde worden getoetst door middel van permanent educatie. Wij gaan jaarlijks naar bijeenkomsten en congressen over actuele thema’s om zo onze kennis en kunde up-to-date te houden. Wij zijn trots op onze vakbekwaamheid, reputatie, onafhankelijkheid, de wijze van advisering en de wijze waarop de vakkennis op peil wordt gehouden.

Onze werkwijze
John H. Kroon Financieel Adviesbureau hecht veel waarde aan een persoonlijke service. Bij ons bent u een gewaardeerde klant en géén nummer. Tevens bent u altijd verzekerd van écht onafhankelijk en deskundig advies op maat tegen een vooraf afgesproken tarief. Onze werkwijze is als volgt:

Onze directeur John Kroon, al ruim 40 jaar werkzaam in dit vakgebied, maakt graag persoonlijk kennis met u. Samen met de heer Kroon neemt u uw gegevens door en bespreekt u uw vraag. Vervolgens legt de heer Kroon uit welke werkwijze ons kantoor hanteert en wat wij voor u kunnen doen. Daarop beslist u of u akkoord gaat met de voorgestelde werkwijze. De heer Kroon informeert u over de aan deze dienstverlening verbonden tarieven. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een opdracht tot dienstverlening.


Via de Stichting Dienstverlening Assurantie Kantoren zijn wij in staat uw belangen bij vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen en hyhpotheekbanken in Nederland te behartigen.


 

Uiteraard zijn wij ook aangesloten bij het klachteninstituut Kifid, dat onpartijdige hulp biedt bij financiële geschillen. Maar inmiddels hebben wij meer dan 40 jaar ervaring met financiële dienstverlening en nog steeds een bestand van trouwe, tevreden klanten.


AFM
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt krachtens de wet toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van onder meer financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12002427 (Kroon Advies V.O.F. h.o.d.n. John H. Kroon Financieel Adviesbureau).


Kortom, wij doen méér voor u.
Hebt u vragen, aarzelt u dan niet ons om een verdere toelichting te vragen. Wij zijn u graag van dienst!


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu