Coaching - Kroon Financieel Adviesbureau

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Coaching

Diensten


Waarom het wiel opnieuw uitvinden?
John H. Kroon Financieel Adviesbureau heeft veel ervaring met financiele dienstverlening aan startende ondernemers en kleine zelfstandigen zonder personeel. Daaruit blijkt dat de vooropleiding van zelfstandigen vaak is gericht op de inhoudelijke aspecten van hun vakgebied, niet zozeer op de zakelijke vaardigheden die in de opdrachtnemersmarkt onmisbaar zijn. Veel starters beseffen dan ook niet dat zij bezig zijn het wiel opnieuw uit te vinden, of dat zij op het punt staan in de meest voorkomende valkuil te vallen. Het is dan ook prettig om in de kritieke opstartfase en spannende beginjaren te kunnen vertrouwen op een meer ervaren ondernemer, die als coach en sparring partner optreedt.

Zo kunnen wij u bijvoorbeeld begeleiden bij het kiezen van de juiste bedrijfsvorm, het formuleren van de juiste leveringsvoorwaarden, en het opzetten een gezonde financiële administratie. Natuurlijk zullen wij u ook graag helpen om de meestvoorkomende risico's af te dekken en voorzieningen te treffen die uw inkomen garanderen bij (langdurige) ziekte, arbeidsongeschiktheid en bereiken van de pensioenleeftijd. Vanuit onze jarenlange ervaring met ondernemerschap, relatiebeheer en het oplossen van veelvoorkomende problemen bij opdrachtnemerschap, kunnen wij voor u als klankbord en adviseur fungeren bij belangrijke zakelijke beslissingsmomenten. Zodat u niet alleen vakinhoudelijk, maar ook zakelijk met zelfvertrouwen aan de bloei van uw bedrijf kunt werken.
Ook meer ervaren ondernemers zijn erbij gebaat om iedere drie tot vijf jaar een volledige analyse van hun bedrijfssituatie te maken. Vaak blijken details, zoals goede leveringsvoorwaarden, al sinds de oprichting niet geregeld, of worden door hoge werkdruk kostenbesparende opties over het hoofd gezien, bijvoorbeeld in de boekhouding.

Vertrouw op een no-nonsense aanpak
Onze directeur, John Kroon, deelt graag zijn kennis op het gebied van ondernemerschap met u. Hij is voorstander van een no-nonsense, praktijkgerichte aanpak. Heeft u géén behoefte aan een zweverige lifestyle-goeroe, maar wel aan een deskundige zakelijke coach die zich in uw situatie verplaatst en probleemoplossend denkt, neem dan gerust contact op. Zowel een eenmalige advies- en choachingsessie, als langdurige begeleidingstrajecten behoren tot de mogelijkheden. Een zinvolle investering in uw bedrijf en in uw ondernemersvaardigheden.

Een zorg minder
Vooral zzp-ers ervaren zakelijke administratie vaak als een last en zouden hun tijd liever besteden aan de inhoudelijke of creatieve aspecten van hun vakgebied.
Wij kunnen voor u de financiele administratie, belasting- en BTW-aangiftes verzorgen, zodat u meer tijd overhoudt om u te concentreren op de vakinhoudelijke aspecten. Hiervoor hanteren wij vaste tarieven. Bel ons gerust voor meer informatie: 070-3193130.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu